Design dit hjem med miljøvenlige møbler

Design dit hjem med miljøvenlige møbler
21. februar 2021 By akupunktur-allergi.dk Blog

Prøv at forestille dig at du kan designe dit hjem med flotte, tredny møbler til en overkommelig pris? Og så tilføj tanken om, at de møbler, som du køber, endda er miljøvenlige? Det er næsten ikke til at tro, men Sika Design har formået at fusionere disse to fantasier, så du kan gå købe amok i flot designede møbler, lavet af bæredygtigt materiale. Det er en komplet win-win situation, da du både bliver garanteret flot design, konkurrence dygtige priser og miljøvenlige produkter.

På Sikas designs hjemmeside Rattan møbler kan du finde et stort sortiment af forskellige møbler lavet af rattan. Her kan du læse mere om deres produkter og bestille dine møbler online. Du kan også læse med her hvor du bliver introduceret til hvad rattan er, og hvordan Sika laver deres møbler efter et bæredygtigt koncept. 

Rattan er naturens slidstærke materiale

I Indonesien gror rattan, som er en græsart, der vokser op af træerne i regnskoven. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenenerer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og er et perfekt materiale til at lave møbler.

Det er både et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale over for varme, kulde og temperatursving, hvilket betyder dine møbler holder sig gode og stærke, både indendørs og udendørs. Særligt ét træk gør rattan et perfekt materiale til møbel produktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

Et bæredygtigt koncept der holder

Ikke nok med at materialet anvendt af Sika Design er miljøvenligt, så er selve produktionen af møblerne og transporten også bæredygtigt. Alle møbler fra Sika Designs flettes og formes ved håndkraft, baseret på lokale traditionelt håndkraft. Der bruges derfor ganske få maskiner til hele produktionen.

Dernæst bliver møblerne sejlet direkte fra fabrikker i Indonesien til større eksport markeder, så møbler ikke sejles frem og tilbage forgæves. Da møblererne er stabelbare betyder det også, at de kan opbevares lettere, hvilket også mindsker udledning ved for eksempel transport. 

Mange forskellige slags møbler – også nogle til din smag

Sika Design tilbyder en lang række forskellige møbler, så muligheden for at du kan finde et møbel, som passer til din smag, er garanteret. Du kan finde alt lige fra lænestole, sofaer og borde, til gyngestole, skamler og spisebords stole. Designet er en fusion mellem moderne design og traditionelt indonesisk flette håndværk, hvilket vil give dit hjem et unikt look. 

Du kan læse videre i artiklen Hvad er Rattan møbler lavet af?.

Post your Comments