Dit hus og din have trænger til fornyelse

Dit hus og din have trænger til fornyelse
28. april 2021 By akupunktur-allergi.dk Blog

Når forårets første lune stråler rammer vindues genskær og vi så småt kan begynde at høre fuglenes kvidren tidligt om morgenen er det tegn på at nyt er på vej. Nyt vejr er på vej og ny årstid er på vej. Og med det følger tankerne om hvad der ellers trænger til fornyelse.

Det kan være du skal tabe vinterkiloene og overveje hvordan du vil bære dig ad med det, om det skal være løb, spinning eller zumba kombineret med en let kost. Eller måske håret skal have en tur hos frisøren. Eller tøjskabet trænger til at blive ryddet ud i. Og måske er det din have, der trænger til en lille make-over.

Ny have

Din have har også brug for fornyelse og når du ikke kan gøre din have større og nok ikke har lyst til at gøre dem mindre, så kan du overveje hvad du så kan gøre ved haven. Måske har du brug for græskanter til at skille tingene lidt ad i haven og ramme noget ind. Det er en græskanter super god til. Det kan være med til at give meget mere struktur på haven og fremhæve det, som du synes er pænest ved haven og få lidt ekstra fokus på det.

Det kan også være at haven har brug for en græskanter, så jord eller bede ikke breder sig ud, hvor det ikke skal og som kan være med til at holde det hele på plads. Det er både praktisk og ser godt ud og er anvendeligt og kommer til at gøre meget for havens udtryk som helhed. 

Flot have godt humør

Og når du er tilfreds med din have, så har du lyst til at tilbringe mere tid i din have, og det vil gøre dig glad og tilfreds. Du vil nyde din have mere og det vil smitte af på dit humør og din hverdag. Og skulle vi få en dejlig, god, lang sommer så bliver det en ekstra lang. Timer hvor du kan ligge og dase og slappe af, timer hvor du går og nusser i haven og små-ordner nogle ting, timer hvor du har gæster i haven og I nyder hinandens selskab, eller timer der går med leg i haven med dyr eller børn.

Hvorom alting er, så gør det godt i maven, når man har noget, man er glad for. Livet er bare langt bedre, når man er glad og har noget flot at kigge på.

Post your Comments