Få hjælp til parforholdet i københavn

Få hjælp til parforholdet i københavn
22. maj 2021 By akupunktur-allergi.dk Blog

Har du og din partner overvejet at få hjælp hos en parterapeut? 

Du kender følelselsen måske, at man er i et forhold og bare ikke kan få kommunikationen til at fungerer længere. Det er hårdt og anstrængende og fører kun til flere skænderier. Hvis man har børn er der flere emner at tage op, hvor der bare kan være så mange uenigheder både ifht. arbejde, pasning, opdragelse og meget mere. Men hvis er i nået ud til et punkt, hvor i er blevet så uenige, så bør i overveje at gå til noget parterapi københavn

En parterapeut kan hjælpe jer sammen til at forstå, hvor og hvornår problemerne opstår og hvordan i bedst muligt får dem løst. En parterapeut kan også være uddannet psykolog. Så hvis en af jer, er gået hen og fået det en smule svært, så kan du også få den nødvendige hjælp, så du ikke tager alle problemerne eller det som er svært at tale om, med hen i jeres parforhold. Her er det vigtigt at åbne og ikke holde sig tilbage for at tale ud. For terapeuten giver dig eller jer nogle redskaber som ikke bare kommer til at bruge nu, men som i også senere kan trække frem hvis du skulle opleve andre ubehagelige oplevelser gennem dit liv. 

Det er måske en investering for jer, så i kan få lov til at leve dit liv igen som du drømmer om. Et råd er ihvertfald, at forsøge at gøre noget ved problemerne. Tal med nogle eller opsøg en psykolog. Det er vigtigt at arbejde med de små problemer, før de vokser og bliver større, eller før du måske ender med at tage problemerne med i dit næste parforhold, hvis ikke du har arbejdet med dig selv. Det kan være enormt hårdt, at komme i et parforhold med en person som lider psykisk eller bare har stress, angst og depression. Graden af psykologiske problemer, er jo forskellige fra person til person, men nogle ender med at have det rigtig svært, hvis ikke der bliver talt ud om tingene og arbejdet med de små ting som påvirker en i hverdagen. 

Særligt hvis i også har børn sammen, så er det vigtigt hurtigst muligt at blive udredt eller gå til parterapi, så de ikke begynder at blande deres følelser med ind i det og få følelsen af utilstrækkelighed eller andet. Børn skal leve bekymringsfrit og ikke tænke over hvorfor far og mor skændes. 

Du kan læse videre i artiklen Hvad er forskellen egentlig på terapi og parterapi?.

Post your Comments