Find din nye tandlæge i Slagelse

Find din nye tandlæge i Slagelse
14. juni 2021 By akupunktur-allergi.dk Blog

SlagelseTand

Hos SlagelseTand får du altid en professionel samt yderst kompetent behandling af dine tænder. Et besøg hos tandlægen handler nemlig i højeste grad om tillid, tryghed og selvfølgelig spiller prisen også en rolle.

Hos SlagelseTand finder du dejlige og behagelige omgivelser, som sammen med personalet er med til at gøre dit tandlægebesøg til noget behageligt, og det er uanset hvor i landet du kommer fra. De fleste patienter kommer naturligvis fra Slagelse, men der er også patienter der kører hele vejen fra Kalundborg, Ringsted og Korsør, for at få et mere behageligt tandlægebesøg.

Hos SlagelseTand bliver alle normale tandbehandlinger udført på tandklinikken i Slagelse. Dette indebærer både de store og komplicerede behandlinger så som implantater, men også de mere gængse som tandrensninger, huller i tænderne, rodbehandlinger, tandudtræk og meget andet.

Tandlægerne som du finder her er alle specialuddannet i kirugi, med speciale i eksempelvis implantater, visdomtænder, rodspidsoperationer og lignende.

Udover dette udføres der også på klinikken i Slagelse tandregulering, både i faste og usynlige bøjler, parodontosebehandlinger samt kosmetiske plastbehandlinger – herunder er der eksempelvis tale om plastfacader, lukning af mellemrum, avancerede bidhævninger og meget mere.

Filosofier

Hos tandlægeklinikken SlagelseTand bliver der gået meget op i, at patienterne får en afslappet tilgang til tandlægebesøg. Netop derfor er klinikken moderne indrettet med store, lyse og hyggelige lokaler, der er med til at gøre oplevelsen mere behagelig.

I denne forbindelse findes der hos SlagelseTand en række mærkesager, som i den grad gør dem til noget særligt. 

  • For det første er deres filosofi, at du kan bevare dine egne tænder i så lang tid som overhovedet muligt. Dette er naturligvis også et ønskescenarie for alle patienterne, der kommer ind ad døren.
  • At du som patient får en smertefri behandling, hver evig eneste gang du kommer ind til tandlægen, uanset hvad du skal have ordnet.
  • At du har så få problemer med tænderne som muligt, og at du derfor kan undgå at skulle til tandlægen alt for ofte.
  • At du hele tiden har et smukt smil, som du kan være glad og stolt over at vise frem, så man kan få fornøjelsen af alle patienternes smukke ansigter.
  • At du sidst men ikke mindst føler, at du får, hvad det er du betaler for hos din tandlæge.

Alle disse ovenstående ting og mere til, er hvd der gør SlagelseTand til en unik og helt igennem fantastisk tandlægeklinik. Så det er bare med at følge det indsatte link, og få bestilt en tid, som du nemt og hurtigt kan gøre online.

Post your Comments