Hvad kan botox bruges til?

Hvad kan botox bruges til?
30. juni 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

De fleste af os kender lidt til botox – ikke at vi har prøvet det på egen krop, men vi har hørt om den her skønheds-gift enten fra fjernsynet og nyhedsartikler, eller måske kender vi måske en enkelt person, som selv har prøvet at få en botox-behandling.

Det er dog ret nyt, at man er begyndt at kunne få skønhedsbehandlinger med botox her i Danmark – faktisk kom det først til Danmark i år 2000 – så derfor er det relativt få mennesker, der indtil videre har prøvet denne skønhedsgift af her i landet.

Botox bliver brugt inden for plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger. Det er en gift, som virker ved at blive sprøjtet ind i kroppen for at blokere nerveenderne i en muskel. Det vil sige, at impulserne i nerveenederne bliver blokeret af denne gift, og det gør, at musklen ikke kan trække sig sammen i de næste 3 til 6 måneder. 

Herved bliver huden oven over musklen fri for rynker og glat, hvilket netop er hele formålet med, at giften blev sprøjtet ind i første omgang. Glat og rynkefri hud!

Der er flere forskellige dele af især ansigtet, hvor botox kan gå ind og ændre på dit udesende. Det er dog især det øvre del af ansigtet, hvor botox virker godt. I den øverste del af ansigtet kan botox glatte rynker ud i panden, dem der sidder imellem øjenbrynene og også de små rynker ved øjnene, som kommer, når du har smilet og grinet (og bliv endelig ved med det!) og kniber øjnene sammen tilstrækkelig mange gange – altså dem, man kalder for smilerynker.

Lav din research

Siden du læser med i denne artikel, har du muligvis selv overvejet at få lavet en behandling emd botox (eller også er du bare nysgerrig og videbegærlig af natur. Super, fortsæt endelig med det!).

I så fald du overvejer at få lavet en botoxbehandling, anbefaler vi dig at sørge for at lave en grundig research om emnet. Denne artike er på ingen måde dækkende – det er blot en kort introduktion med et par informationer om emnet. Heldigvis er google din ven, så søg løs og find nogle gode og troværdige hjemmesider, der ved hvad de taler om, og læs om emnet – for og imod. Vi anbefaler ogs, at du snakker med relevante fagfolk om emnet, og gerne ikke kun dem, der er interesseret i at sælge til dig. 

Hvis du er interesseret i at finde en botox behandling i København, ja, så kan du for eksempel klikke på linket her og læse mere om de behandlinger, der tilbydes.

Comments (9)

  1. Akupunktur-allergi.dk – Kære, Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “akupunktur-allergi.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn? ;-P
    William

  2. Hey Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. På forhånd tak, Pelle

  3. Konge artikel
    Nu læste jeg lige “Hvad kan botox bruges til?” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. 🙂
    Rigtig god aften, Viggo

  4. Hej med jer, Akupunktur-allergi.dk Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer 🙂 Alexander

Post your Comments