Pokerturnering for alle, der har lyst

Pokerturnering for alle, der har lyst
31. marts 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

For majoriteten af de seriøse pokerspillere, er det pokerturneringerne, det handler om. Her har man nemlig for alvor mulighed for at prøve sig selv og pokerfærdighederne ordentligt af. I turneringer møder man modstand i form af super dygtige modstandere. Især i Danske poker turneringer er der mulighed for at få en masse konkurrence og derfor kan man få en fornemmelse af, hvorvidt man har det, der skal til for at ligge i toppen af pokereliten. 

Udvalget af pokerturneringer er enormt, men der findes turneringer til alle – alt lige fra nybegynder til professionel. Yderligere er der forskellige turneringsformer og pokervarianter.

Sådan når du helt til finalen

Pokerturneringer har en tidlig, en midterste samt en afsluttede fase. Husk på, at mange spillere spiller disse faser ens. Hvis man vil i finalen, skal man være fokuseret og arbejde koncentreret. Husk at man aldrig kan få for mange chips. Her kommer nogle tips til, hvordan man kommer til finalebordet i poker. 

 • Man må ikke tro, man ejer sine egne chips. Det er ikke et spil om cool cash. Det er ikke en mulighed blot at rejse sig fra bordet og gå over for at indløse penge. Chips i poker har ikke nogen værdi i sig selv. For at sige det som det er: ingen vinder 100% af puljen i sidste ende. 
 • Der er en tommelfingerregel som lyder, at man bør spille langt mere hårdt og aggresivt i de sidste runder af turneringen, end man gjorde i starten. Når modstanderne forsøger at beholde deres chips, kan man med fordel bruge sine egne til at få fat i endnu flere. 
  • Hvis man nu ser en spiller med en god portion chops, som hele tiden smider sine kort fra buttuon-positionen, skal man senere bruge den viden til at hæve indsatsen, når muligheden byder sig.
 • Udnyt de spillere, der har få chips. Der kan være flere grunde til, at en modstander har få chips tilbage. Det kan være på grund af passivt spil. Gå efter at få resten af denne mostanders chips ved at presse vedkommende til at smide kortene før floppet. Så er vedkommende nødt til at opgive sine blinds. 
 • Man kan åbne spillet op, hvis man er deep-stacked. Forsøg at hapse blinds og lave et 3bet på de spillere, der hæver fra midterpositionen og som tror du sidder med en svag hånd. 

Ønsker du yderligere information om pokerturneringer, kan det findes her: Danske poker turneringer

Her beskrives det, hvilke danske pokerturneringer der findes, gratis pokerturneringer samt lidt info om live pokerturneringer. 

 

 

 

 

Comments (8)

 1. Hej Akupunktur-allergi.dk
  Ift. Pokerturnering for alle, der har lyst, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest.
  Med venlig hilsen, Pelle C.

 2. Hej Akupunktur-allergi.dk
  Har lige læst artiklem om Pokerturnering for alle, der har lyst, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? 🙂
  Ellen

 3. Heey
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. ;-P Venligste hilsner fra. Noah

Post your Comments