Sådan finder du tøj til mænd

Sådan finder du tøj til mænd
21. oktober 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

Tøj til mænd kan være mindst ligeså svært som at finde det rette tøj til kvinder. Derfor har vi samlet denne guide, som kan hjælpe dig til at finde frem til det helt rette tøj.

Du går aldrig galt i byen med jeans

Gå efter jeans, som passer til din figur. De skal helst være bredest omkring låret, hvorefter de går indad. Dette fungerer samtidigt med enten nogle fine sko eller blot nogle sneakers, og dur også året rundt. Særligt de mørke farver og rå denim, kan give karakter til et hvert look. Men hele charmen ved denim er også, at den aldrer med måde.

Hold det klassisk

En skjorte kan måske spille en større rolle end du tror. Her er det særligt vigtigt at være opmærksom på detaljerne. Undgå dristige stilarter, medmindre du tror, ​​du kan bære det af, og vælg en krave, der fungerer både med eller uden slips, og som altid sidder ordentligt under en jakke.

Pas på dit tøj

Hvis du investerer i noget dyrere tøj eller sko, er det samtidigt vigtigt at passe godt på det. Brug træbøjler til dine skjorter og skoholdere til de dyre sko samt sørge for at polere dem inden brug. Sørg også for at få dit jakkesæt renset og stryg dine skjorter regelmæssigt. Pas også på med, hvad du putter i tørretumblerenm, da det kan nedbryde stoffet.

Ikke alt tøj skal udtrykke din personlighed

Nøjes ikke blot med at gå op i, hvad alle andre kan se. Når det kommer til mænds undertøj, er der to regler, der skal følges. Dit undertøj er ikke stedet at udtrykke din personlighed, i stedet bør du gå efter de sofistikerede valg indenfor undertøj. Den stil, der har vist sig at være mest tidsløs, er selvfølgelig bomulds boxershorts. Sandsynligvis fordi de kan tåle gentagen vask, man kan ånde i dem og de er behagelige at have på.

Vær tro mod dig selv

Der er ikke noget mindre stilfulde end en mand klædt på i noget, som han mener han skal tage på, fremfor at tage det på, som han virkelig føler passer til den, han er. Der er naturligvis forbehold for det. Du skal ikke klæde dig som en klovn, men samtidig føle dig godt tilpas og som dig selv i det tøj, som du har på. Ægte stilikoner er dem, der går deres egne veje med en selvtillid, der kommer fra det tøj, som de har valgt at tage på.

Comment (1)

Post your Comments