Sådan mindsker du stress i hverdagen

Sådan mindsker du stress i hverdagen
16. november 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

Du kender det måske, følelsen af at have haft nogle ekstremt travle dage og til sidst føle sig total ubrændt i mange dage efter. Stress og udbrændthed er desværre noget mange danskere går og døjer med i deres daglige liv, og det er til at forstå. Aldrig nogensinde har vi mennesker haft så mange ting at forholde os til i vores liv, og det er klart at mange mennesker føler sig overrumplet af det.

Problemerne opstår først hvis ikke man tager hånd om det og finder en balancegang i kalenderen tidligt i sit liv, men desværre er mange mennesker for sent ude og oplever stress- eller stresslignende symptomer. 

Denne artikel griber fat i et par gode måder du kan mindske stress i din hverdag og give dit hoved lov til at få vågent ro. 

Har du overvejet en massage? 

Selvom det måske lyder som en cliche at forkæle sig selv med en massage, så er der alligevel noget om snakken. Når vi mennesker bliver stresset spænder vores muskler op hvilket medfører anspændthed, hvilket gør det svært for os at slappe helt af. 

Ved at få en professionel Massage i Danmark bearbejder du nogle af alle de stressrelateret spændinger du måtte gå med i kroppen, og det er noget der kan mærkes med det samme. 

Massage er også en god måde at tvinge sig selv til at puste ud og slappe af på – det er ikke så tit i en travl hverdag at man lige tager en halv time på en briks uden computer, møder og mobiltelefoner. 

Gå en tur uden elektronik

Når man har meget om ørerne er det ikke altid at man får husket at tage tid offline til at nyde omgivelserne omkring en, og det burde man virkelig gøre. Det er videnskabelig bevist at vi mennesker får fornyet indre ro ved at bruge tid ude i naturen – og det er ret sigende, da jeg ikke tror at nogle mennesker får en fornyet indre ro af at løbe rundt i byen. 

En tur i skoven giver ikke bare frirum til at tænke, det giver også en god mulighed for at stoppe op og nyde omgivelserne, såsom blæst i vinden, fuglesand og vand der skvulper op mod stenene ved vandet. 

Mange utroligt kloge mennesker der burde være enormt stresset har fundet den fantastiske balancegang for mange år siden, og har nu den indre styrke det kræver, at lægge arbejdet fra sig. 

Tags: massage zenzy

Comments (11)

 1. Fedt
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. 😉
  Kærligst, Lucas

 2. Fedt – Akupunktur-allergi.dk Har lige læst artiklem om Sådan mindsker du stress i hverdagen, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? Venligste hilsner. Marie F.

 3. Hej med jer,, Akupunktur-allergi.dk
  Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Sådan mindsker du stress i hverdagen’, men ellers god læsning! 😉
  Mathias

 4. hej – Akupunktur-allergi.dk
  Nu læste jeg lige “Sådan mindsker du stress i hverdagen” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
  Venlig hilsen, Aya

 5. Hejsa Akupunktur-allergi.dk
  Ift. Sådan mindsker du stress i hverdagen, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest.
  Venligste hilsner fra. Asger

 6. Hej – Akupunktur-allergi.dk Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog 😉
  På forhånd tak, Milas

Post your Comments