Sådan passer du på din krop

Sådan passer du på din krop
14. april 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

Hvis der er én ting der burde sige sig selv men desværre ikke gør det, så er det at folk der ikke behandler sin krop godt igennem hele livet får store smerter på sigt. Mange mennesker tænker sjældent over at de dårlige ting de løbende gør ved deres krop, desværre er noget der måske kommer til at følge dem igennem hele livet. 

Nu er jeg ikke selv \’gammel\’, men jeg kunne ikke forestille mig at der var noget der var mere irriterende end at vide at man godt kunne være sluppet for den ene eller den anden skavank, hvis man nu bare havde passet lidt bedre på sig selv, da man var yngre. 

Der er ikke meget ved at leve til at man er 100 år gammel, hvis man alligevel \’bare\’ går og har ondt i hele kroppen, et otium er kun et godt otium hvis man er smertefri nok til at kunne nyde det – og det er værd at slå et slag for. I denne artikler finder du to måder du kan behandle din krop bare den lille smule bedre, der måske gør hele forskellen på længere sigt. 

Du bliver nød til at holde smidigheden

Hvis der er én ting der er moderen til de fleste muskelsmerter for voksne, så er det manglen på smidighed der ender i en forhastet bevægelse og dermed en værre smerte. Hvis du gerne vil føle dig som et velsmurt maskineri skal de kropselastikker strækkes ud hver eneste dag, hvis ikke de gør det bliver de dovne på sigt og får en del nemmere ved at springe så – og det er her skaderne opstår. 

En god måde at undgå det er ved at eksempelvis samle yoga op, der efterhånden er bevist at være en af de fortrukne måder for os danskere at holde smidigheden på – du kan altid investere i en Massagepude til når du er øm efter. Der er stor forskel på øm og smertefuld. 

Du skal spise sundt – punktum.

Du er hvad du spiser, er en af de ordsprog de fleste har hørt før. Men der er virkelig noget om snakken. Hvis ikke du fylder kroppen med gode- og sunde råvarer kommer din krop heller ikke til at leve et godt- eller sundt liv. Det er desværre så firkantet og fastfoodindustrien har ikke gjort det nemmere at lure hvad der er godt, og hvad der er skidt – forhold dig altid kritisk til processeret mad.

Comments (5)

Post your Comments