Skab personlig stil med et penselstrøg

Skab personlig stil med et penselstrøg
23. april 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

Står du overfor en renovering, et større malerprojekt eller skal du bare fikse et par småting i hjemmet, så bør du overveje hvilken maling, du gør brug af inden. Det er altid fedt at spare penge, men du bør tjekke kvaliteten af din maling, inden du køber det. Du får mange gode råd og tips til din maling på tilbud og du gør dig selv en stor tjeneste, hvis du tjekker maling tilbud inden du køber ind til projektet. 

Maling er ikke bare maling 

Maling er nok den mest simple og effektive måde at få pustet liv og genopfrisket noget gammelt, hvad end det er husfacaden, en væg i stuen eller et gammelt møbel. Vi maler som oftest, hvis vi flytter fra et sted til et andet, altså når vi flytter i noget nyt. Det giver oftest nyt liv til et rum eller en genstand, når vi vælger at male det, og det kan få boligen til at se helt ny og frisk ud, hvad end det blot er en væg eller et gammelt møbel, der bliver frisket op. Det er et frisk pust og kan få noget gammelt til at se helt nyt og friskt ud igen. 

Samtidig er det en af de mest effektive måder at renovere på, og der kræver ikke meget mere end en spand maling, en pensel, lidt afdækningspapir eller plastisk og en smule tid. Det er også en af grundene til, at mange tyer til maling, når der er noget, der skal istandsættes og se nyt ud. Hvad end man bare frisker sin gang op med en ny omgang hvid maling, om man har et gammelt møbel, f.eks. en kommode, man er blevet lidt træt af at se på, så får det helt nyt liv, hvis man giver det en ny og spændende farve. Det kan også være med til at forlænge dine gamle møblers levetid, så du kan holde ud af kigge på dem igen, og det er også en god måde at spare på, da du tit kan undgå at købe nye møbler, hvis du bare vælger at male dem i stedet. Det gør nemlig, at der nærmest ser nyt ud, fordi det har fået et helt nyt og frisk udtryk. Husk dog at tjekke, om det er maling til træ eller vægmaling, da der kan være forskel på, hvordan det tørrer og holdbarheden på materialet. 

Personlig stil og udtyk med maling

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at bruge maling i nye og anderledes farver, hvor det tidligere ikke har været på mode at indrette sig med farver, der faldt ud for normen eller var for iøjenfaldende. Alt har i lang tid skullet være hvidt med hvidt på, men ligesom med så meget andet, så skifter tiderne og det samme gør de tendenser, der hersker i indretningsverdenen. Vil man gerne følge trenden, er det heldigt, at maling hitter for tiden. Man behøver dog ikke male orange eller gul, en lys grå, beige eller blålig farve kan give et helt nyt og anderledes udtryk, selvom det blot er på en enkelt væg eller på et møbel. Det er heldigt, for med maling kan man faktisk skabe sig et helt unikt og personligt udtryk, der understøtter den stil, man har derhjemme. Har du lyst til at friske dit hjem lidt op, så overvej din farve og find ud af, hvad der passer bedst til din stil og hvilket udtryk, du ønsker at skabe. 

 

Comments (5)

  1. Godt gået Akupunktur-allergi.dk Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige!
    Med venlig hilsen. Alberte G.

Post your Comments