Strømper til nat og dag året rundt

Strømper til nat og dag året rundt
31. maj 2020 By akupunktur-allergi.dk Blog

Strømper er en vigtig del af enhver garderobe.

Vi bruger mindst et par om dagen, mange bruger 2 om dagen, fordi de dyrker sport eller kvinder som har haft nylonstrømper på, vælger at skifte til bomuldsstrømper når de kommer hjem. Strømper findes i dag i alle afskygninger og i bomuld, nylon og satin.

Der findes Billige strømper som kan købes meget billigt i supermarkeder og virksomheder, som sælger luksusstrømper, som koster noget mere og som holder længere. Strømper er effektive i forhold til at holde dine fødder varme, sørge for at det er behageligt at have sko på og at dine sko ikke kommer til at lugte for meget af sved. Hvis du stikker snuden ned i et hvilket som helst par sko, vil du kunne lugte dine tæer. Dette kan ikke undgås, men hvis du går i strømper i skoene, vil dine sko ikke lugte nær så meget og nær så hurtigt af ’sure tæer’. 

Sorte strømper mister hurtigt deres farve. Efter 15-20 vaske bliver mange sorte strømper mørkeblå og formen holder heller ikke altid. Det kan en kvalitetsstrømpe ændre lidt på, de holder form og farve i længere tid og strømperne bliver ikke nært så hurtige forvaskede og kedelige at se på.

Sovestrømper til børn og voksne

Det er ikke kun om dagen, man kan have strømper på. Man kan også få sovestrømper, altså en strømpe som du tager på når du går i seng om aftenen. Strømpen gør, at du holder dine fødder varme og at dine fødder forbliver varme, hvis du i løbet af natten kommer til at trække dynen væk fra dine fødder. Der er nogle gange pop-up butikker, som dukker op i forskellige gågader, hvor de sælger strømper med uld i.

De findes i alle farver og ser meget hyggelige ud. Der findes både til børn og voksne og i forskellige stilarter. Det kunne være en fin gave at give en god ven, et familiemedlem eller en kollega, som man ikke ved, hvad skal have i gave. Det kan også gives som mandelgave når man spiller pakkeleg i juledagene i julen. Man kan have sovestrømper på i flere dage, det kan man ikke med almindelige strømper. Hvis du vasker dine tæer inden du tager sovestrømper på, kan du snildt have dem på i en uge af gangen, inden de skal vaskes. Du sveder nemlig ikke om natten, så dine fødder afgiver ingen lugt, mens du har dem på.

 

Comments (8)

  1. Hullehøj Akupunktur-allergi.dk
    Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld. 😉 Mvh., Aya G. H

  2. Heej – Akupunktur-allergi.dk
    Nu læste jeg lige “Strømper til nat og dag året rundt” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
    Mvh.

  3. Hawdy – Akupunktur-allergi.dk Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! Venlig hilsen. Otto B. W.

Post your Comments