tag på en dejlig aktiv ferie i Tjekkiet

tag på en dejlig aktiv ferie i Tjekkiet
4. juli 2021 By akupunktur-allergi.dk Blog

Tag på ferie i Tjekkiet og oplev alle de dejlige områder 

Tag på en aktiv ferie i Tjekkiet og find ud af, hvor dejlige områderne er og hvilken vidunderlig natur det byder på. 

Med en aktiv ferie i Tjekkiet kan i besøge Krkonose bjergene og en 
Aktiv ferie i Tjekkiet tilbyder også fuld fleksibilitet. Køb en hotelpakke og vælg mellem 20 forskellige aktiviteter gennem Jeresferie.dk

Du får bl.a. følgende fordele med pakken: 

  • Fri afbestilling til 7 dage før afrejse.
  • Fuld refusion hvis rejsen ikke kan gennemføres. f.eks. af Covid-19 årsager.
  • Lækre hoteller med Wellness og udendørs Swimmingpool 
  • Sommerprogrammer af meget høj kvalitet – til utroligt lave priser. 
  • Aktiviteter som byder på 20 forskellige af slagsen – i bestemmer selv hvor i vil lave de forskellige aktiviteter. 
  • I kan altid tilkøbe flere aktiviteter 
  • En masse fridage med fri mulighed for at tage børnene med i Aquapark.
  • Muligheder såsom vandreture, lej cykler, tag på shopping, besøg et museum eller tag hele familien med ud og opleve den skønne natur. 

Dette er blot nogle af mulighederne. I kan nemlig også få et fleksibelt rejseprogram hvor man ikke behøver binde sig eller betale for aktiviteter som man ikke har interesse i – samt også muligheden for et 100% skræddersyet individuelt rejseprogram. I får den laveste pris og den bedste service oveni. 

Tjekkiet har en af de bedste og mest attraktive aktiv ferie destinationer. Derudover indebærer det også med en rejse til tjekkiet muligheden for at bo på  velholdte hoteller med gode faciliteter. I kan rejse året rundt og lige når det passer jer. 

I må bare opleve Krkonose – som er en fredet naturpark.

Hele regionen omkring Krkonose er en af de smukkeste i Tjekkiet. Beliggenheden i Krkonose bjergkæden, hvilket gør at man altid er omgivet af smukke bjergtoppe, hyggelige bjerglandsbyer og enestående natur, som indbyder til vandre- eller cykelture, klatring, afslapning og den allerbedste mad. 

Der er også en del familieaktiviteter i området – bl.a. er der i Krkonose aktiviteter såsom: Klatring, kanoture, bridging, rapelling, bobslædebaner, restauranter og masser af store områder for børnefamilier. Man kommer aldrig til at kede sig i Tjekkiet og der er altså plads til alle aldersgrupper som kan være med til at nyde en så gennemført ferie. Den sidste bonus jeg blot vil nævne er de meget lave leveomkostninger sammenlignet med danmark. Du kan gå på restaurant for ca. 50 kr og købe en øl for 5 kr. Det kalder jeg gode spotpriser. 
Leveomkostningerne i Tjekkiet er lave sammenlignet med Danmark. 

Post your Comments